perjantai 20. marraskuuta 2015

Jouluinen postilaatikko / Christmas mail box

Tämän illan aikaansaannos oli jouluinen postilaatikko, jonka syvyys on vain 1,5 cm, joten kortti mahtuu hyvin kulkemaan kirjepostissa. Laatikon kannen saa auki ja kortti toimii siten samalla pienenä lahjarasiana.




lauantai 7. marraskuuta 2015

Luistinkortti / Ice skate card

Joulukorttiurakkani etenee... hitaasti, mutta varmasti. Tänään tein oman versioni luistinkortista, jossa käytin koristeina lähinnä strasseja, ääriviivatarroja ja paperileikkurilla leikattuja kukkia. Tavoittelin hileistä ja jäistä tunnelmaa, joten itse luistinkin on vaalean sininen.

Käytin kaavassa mallina hieman vanhempaa luistinta, jotta kortissa olisi ripaus vintagea mukana.
Kortti on hieman tavanomaista korkeampi (16 cm), mutta muuten hyvin siro malliltaan. Koristelua muuttamalla kortista saa toki vaikka onnittelu- tai kutsukortinkin.



maanantai 2. marraskuuta 2015

Keep calm and love London

Pocket Letter vaihdossa oli mieluinen teema: Keep calm and love London. Vaikka tykkään paljon Pocket Lettereistä, niin harvoin kuitenkin käy niin, että kaikki ideat eivät mahdu yhdeksään pikkukorttiin. Näin pääsi kuitenkin tapahtumaan tämän Lontoo-aiheisen PL:n kanssa. Lontoo on ehdoton suosikki matkakohteeni, josta löytyy aina jotain uutta. Ehkäpä juuri siksi ideointi oli harvinaisen helppoa :)